Ön nincs bejelentkezve !
2020. 10. 01 .
Általános, bemutatkozás Hírek, aktualitások Paktumtagok Rendezvénynaptár Keres-Kínál adatbázis Telekocsi program Térségi projektgyűjtemény Képgaléria Dokumentumtár Munkaerőpiaci szolgáltatások Koordinációs Iroda Képzések a térségben Linktár Elérhetőségek
 
Neved:*
E-mail címed:*
Keres-Kínál
Adatfeltöltés ::
Adatok felviteléhez mindenképpen be kell lépnie ha rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval!
Amennyiben még nem regisztrálta magát rendszerünkben, akkor a jobb oldalon lévő "Belépés" feliratú dobozkában lévő Regisztráció felirat alatt megjelenő űrlapon megteheti !
 
Név: Feladás Dátuma: 2008.5.2
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresnek Tehergépkocsi-vezetői, targoncavezetői és faipari betanított munkát kínál megváltozott munkaképességűeknek az Eco-Consulting Hungária Szolgáltató Kft. Bükön. Az ajánlatokat a Felső-Répcementi Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pont irodája kezeli, Bükön, a Petőfi Sándor Művelődési - Sportház és Könyvtárban, a Széchenyi tér 31-es szám alatt, Szalkayné Sárváry Hajnalkánál lehet, érdemes érdeklődni.
 
Név: Feladás Dátuma: 2008.5.2
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Felzárkóztató, nyolc osztályos képzést szerveznének a Hegyháton Ugyancsak várják a jelentkezőket még és akár a Hegyháton is megszerveznék a 8 osztályos felzárkóztató képzéseket a Lépj egyet előre program munkatársai, mely szintén ingyenes. Aki elvégzi ez utóbbi kurzust, lesz lehetősége továbbra is ingyenesen továbbtanulni és egy piacképes szakmát elsajátítani. Érdeklődni a részletekről a munkaügyi kirendeltségeken valamint Kun Pál Ágnes (06/20/9524864) és Nagy Péter(06/20/3372048) mentoroknál lehet.
 
Név: Feladás Dátuma: 2008.4.15
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Szakácsokat képeznének Vasváron Amennyiben tíz jelentkező regisztrálná magát, helyben szerveznék meg a Lépj egyet előre program munkatársai a szakács szakma képzését. A tanfolyam három félévet vesz igénybe, iskolai előképzettségként a 10. osztályt jelölték meg a szervezők. A szakmához egészségügyi és szakmai alkalmasság is szükséges. A képzés ingyenes. A jelentkezők munkanélküliek és munkában állók egyaránt lehetnek. Érdeklődni a részletekről a munkaügyi kirendeltségeken valamint Kun Pál Ágnes (06/20/9524864) és Nagy Péter(06/20/3372048) mentoroknál lehet.
 
Név: Feladás Dátuma: 2007.11.8
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Pályázatíró és projektbonyolító cég gyakornokokat keres. A gyakornokok az egyes projektek megírásában, lebonyolításában, a nyilvánosság biztosításában, programszervezésben szerezhetnek munkagyakorlatot. A szerzett munkatapasztalat értékesebbé teheti az önkéntes munkában feladatot vállaló fiatalt a munkaerőpiacon. A munka önkéntes alapú, fizetésbeli ellenértéke nincs.
 
Név: Feladás Dátuma: 2007.10.11
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Faipari szakmunkás 12 éves tapasztalattal Vasváron vagy a környékén teljes munkaidős állást keres, vállalkozói jogviszony létesítését nem vállalom!
 
Név: Feladás Dátuma: 2007.9.15
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Pályázatírót/pályázati referenst keresünk gazdasági/pénzügyi/jogi képzettséggel, AVOP/GVOP referenciák angol vagy német nyelvtudással nemzetközi pályázati tapasztalattal. Bérezés megyegyezés szerint. Jelentkezsüket a vasvári Paktum Koordinációs Irodában várjuk 2007 október 7-ig.
 
Név: Feladás Dátuma: 2007.7.10
Cím: telefonszám:
Weboldal cím: Email cím:
Tapasztalt, empatikus óvónő, programszervező szívesen vállal gyermekfelügyeletet, a gyermekek szabadidejének tartalmas kitöltését, másodállásban.
Felhasználónév:*
Jelszó:*
>> Regisztráció
 
Legfrissebb állásajánlatok
2015.1.29.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!
2015.1.9.
„Paktummal a foglalkoztatásért – fenntartható szolgáltatásfejlesztés és partnerség építés a Vasi Hegyháton”
2014.10.31.
Segédmunkásokat keres a közútkezelő Vasvárra
2014.7.31.
Faipari munka, villanyszerelő és targoncás állás
2014.7.31.