Ön nincs bejelentkezve !
2020. 10. 01 .
Általános, bemutatkozás Hírek, aktualitások Paktumtagok Rendezvénynaptár Keres-Kínál adatbázis Telekocsi program Térségi projektgyűjtemény Képgaléria Dokumentumtár Munkaerőpiaci szolgáltatások Koordinációs Iroda Képzések a térségben Linktár Elérhetőségek
 
Neved:*
E-mail címed:*
Képzések a Térségben

A vasvári Béri Balogh Ádám Posta-, és Bankforgalmi Szakközépiskola számítástechnika tanfolyamot indít. Az ECDL képzés Start fokozatban indul.

Ennek a moduljai és óraszámuk:

Operációs rendszer és fájlkezelés 24 óra
Szövegszerkesztés 24 óra
Információ és kommunikáció 20 óra
Táblázatkezelés 24 óra
92 óra

A tanfolyam díja 59.800,- Ft (650,- Ft/óra).
Ez nem tartalmazza a regisztrációs díjat és a vizsgadíjat.

A tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni, csoport csak megfelelő létszám esetén indul.

 

Munkaerő-piaci képzések

A rendelkezésre álló források tekintetében jó évnek ígérkezik az idei. A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a Vas megyei képzések finanszírozására 340 millió forintos keretet állapított meg, ugyancsak 2008. évre a regionális képző központnál (ReMeK) további mintegy 180 millió forint fordítható az álláskeresők képzésének finanszírozására. Várhatóan márciusban indulnak képzések a TÁM OP 1.1 keretében is. Az első negyedévben Vas megyében induló képzések listája már megtalálható a munkaügyi kirendeltségeken, és az intézmény honlapján (www.nyugatrmk.hu) is elérhető.

A képzések nagyobb része OKJ szerinti szakképesítést nyújt: Ilyenek: könnyű- és nehézgépkezelő, wolframelektródás hegesztő+minősített hegesztő, pincér, szakács, vendéglátó eladó, kőműves, tetőfedő, ács-állványozó, hidegburkoló, ruházati eladó, ruházati kereskedő. Indulnak továbbá német és angol nyelvi tanfolyamok, számítógépes tanfolyamok és jogosítványszerző (C, CE, D kategóriás) tanfolyamok is. Lesz képzés az újonnan regisztrált álláskeresők számára és tréning tartós munkanélküliek részére.

A képzési költséget a munkaügyi központ fizeti, kivételt képeznek a jogosítvány-szerző tanfolyamok, ezeknél 10%-os önrészt kell vállalni a résztvevőknek. Ha a képzés helyszíne nem a lakóhelyen van, az álláskeresők 90%-os utazási kedvezményben részesülnek. A minimálbérrel azonos keresetpótló juttatás jár az intenzív (legalább heti 20 óra) képzésen résztvevő álláskeresési járadékban részesülőknek. Intenzív képzés esetén az ellátásban nem részesülők egyéni elbírálás alapján kaphatnak keresetpótló juttatást a képzés időtartamára.

Képzésre jelentkezni az illetékes munkaügyi kirendeltségeken lehet.

Felhasználónév:*
Jelszó:*
>> Regisztráció
 
Legfrissebb állásajánlatok
2015.1.29.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!
2015.1.9.
„Paktummal a foglalkoztatásért – fenntartható szolgáltatásfejlesztés és partnerség építés a Vasi Hegyháton”
2014.10.31.
Segédmunkásokat keres a közútkezelő Vasvárra
2014.7.31.
Faipari munka, villanyszerelő és targoncás állás
2014.7.31.